Monday 31 October 2011

Manches en cuir

Ecrin top, Sandro

If Santa is Google Reading my blog...

Sunday 30 October 2011

Unveiled @Din Casa

Saturday - Unveiled socializing. Cool crowd! Loved the M17 designers and the Absolut cocktails :)









Bought the last one for the Halloween party. Don't panic! I wore it over a dress.
You should have an eye also on these guys for great style tips.  


Wednesday 26 October 2011

Lucinda Chambers @Milan Fashion Week

click to enlarge

Stylist Lucinda Chambers at a Cafe on Viale Piave.
I saw her on my way to the Dolce&Gabbana show and asked for a photo. She seemed a little surprised and I loved her modesty.
Here's a fun editorial she styled for Vogue UK.

Foto: Nofacefashion

Sunday 23 October 2011

Biker ceetah.


Click to enlarge

Foto: Nofacefashion

Monday 17 October 2011

Unveiled



29 - 30 octombrie, orele 12:00-20:00, la “Din Casa”

The classic


Foto: nofacefashion

Thursday 13 October 2011

Le noir

Sunday 9 October 2011

Tina R, povestea

Cred ca povestea mea cu Tina R a inceput in urma cu 12-13 ani, dupa ce am castigat un premiu la revista "Super!", constand in cateva produse ce purtau aceasta eticheta. Nu am cum sa uit: o pereche de pantaloni capri bej, un top si o curea pe care si acum o folosesc.

La un mic raid prin sifonierul meu de acasa, am constatat ca multe haine le am din magazinele lor din Brasov. Prea multe variante de shopping nu erau in perioada aia. Insa, si acum mai intru si-mi gasesc o rochie in dungi sau o maleta simpla... Ultima data am pus mana pe o rochie-camasa cu un croi cocon. Fostul meu redactor-sef mi-a spus ca parca as fi furat camasa iubitului si as fi venit la birou in fuga. Ceea ce nu e rau deloc!

Incepand cu acest sezon, Tina R s-a hotarat sa comunice mai mult si mai bine cu presa, bloggerii si clientii: prezentarea colectiei, campanie publicitara, noi magazine stradale si lookbook. In plus, prin aducerea unui nou suflu in partea creativa (colaborarea cu unii designeri romani) vrea sa isi contureze mantra asta in care eu cred vizavi de ei: "Nice and fair".

Paula, consultantul de comunicare al brandului, m-a convins sa calc in mall dupa ceva timp si, mai presus, sa intru la cabina de probe. Nu fac asta prea des, dar am vrut "sa raportez" exact modul in care se prezinta pentru toamna/iarna noua colectie. Si feedback-ul meu suna cam asa...

In continuare te poti baza pe modele de camasi crisp&fun. Mi-au placut intaritura de catifea din jurul gulerului si imprimeurile "solide".

Stau bine si la capitolul genti. Medii si mari, cu forme compacte, foarte bune pentru zi.

Eu am incercat si un pulover lejer (cel verde), transparent, pe care sa il port cu maiouri pe dedesubt. L-am luat acasa!

Am incercat si o pereche de pantaloni conici, dar aici intervin cateva detalii. Ar trebui calcati (mai) constiincios. Banda superioara scoate in evidenta cute nevazute si nu forme armonioase.

De altfel, cred ca Tina R e un brand ce poate castiga foarte mult pe partea de tricotaje. Doar ca trebuie sa se straduiasca mai mult. Fara volane si ciucuri sau bolerouri care nu au un cuvant in nicio garderoba. Less is much more! As spune: cardigane lejere, cableknit, caciuli tricotate, fulare extra-lungi, veste supradimensionate, tonuri neutre si blocuri de culoare.

Romancele au nevoie de piese basic pe care sa le mixeze smart, nu de piese incarcate pe care sa stie sa le poarte intr-un singur fel. Asta aduce zambete, apropo de noua lor campanie...




Saturday 8 October 2011

You and Eugenio


Eugenio Recuenco is a photographer that I constantly follow. His vision is always about natural absurd.

I recommend his online portfolio for the days when you have time for a hot tea and a butter cookie.

Jean Paul Gaultier here, John Galliano there.

Foto: eugeniorecuenco.com

Friday 7 October 2011

Viviana Volpicella @Milan Fashion Week




Viviana is the fashion assistant of Anna dello Russo for Vogue Nippon. She's such a darling; she asked me to take her a photo with her Iphone.

Foto: me

Tuesday 4 October 2011

Editors @Milan Fashion Week

Kate Lanphear
Franca Sozzani

Anna Wintour


Viviana Volpicella

Anna dello Russo

Foto: me

Sunday 2 October 2011

Get inked!

Tatuajul pare sa fie mereu un subiect viu, desi obiceiul dateaza din Neolitic. Jean Paul Gaultier a transpus aceste desene pe rochii si dresuri, in colectia spring/summer 2012, prezentata la Paris. Mi-a placut ideea de second skin, pretext sa va arat cateva instantanee de pe strazile din Milano.






click to enlarge

Foto podium: style.com

Street: me

Saturday 1 October 2011

Diana Nita sweater dress

Today @ Fashion Picnic, British Gallery

Mixed up

Those Miu Miu's...

Spotted @ Milan Fashion Week S/S 2012