Tuesday 30 August 2011

Hanii Y Fall/Winter 2011/2012





Julia Restoin Roitfeld for Hanii Y
Fall 2011/2012 campaign

Foto: fashionologie

Saturday 20 August 2011

Favorite Resort piece

Alexander Wang, Resort 2012

Foto: style.com

Wednesday 17 August 2011

Romanian Fashion Bloggers si ITP Expo


Daca in 2010 rfb.ro – romanian fashion bloggers, a fost la Paris Fashion Week, in 2010 a sustinut in calitate de partener media Romanian Fashion Week, in 2011 a ales sa sustina ITP EXPO – prima expozitie internationala de Contractari pentru Confectii, Textile, Pielarie si Incaltaminte.

Targul “ITP Expo” a fost creat cu rolul de a realiza o platforma de afaceri pentru Industria de profil din Romania si din strainatate, cuprinzand cele trei componente, “Contractare”, “Evenimente specifice” si “Vanzare”, care vor fi structurate pe saloane tematice:

· materii prime si accesorii pentru Industria Usoara;

· echipamente si tehnologii pentru Industria Usoara;

· produse textile, articole de îmbrăcăminte, respectiv pielărie şi încălţăminte;

· tendinte si design vestimentar;

· servicii destinate Industriei Usoare;

In acest sens sunt invitati sa participe ca expozanti: producatori romani si straini de materii prime, utilaje, produse textile, articole de îmbrăcăminte, respectiv pielărie şi încălţăminte, designeri, si prestatori de servicii pentru industria usoara.

In cadrul evenimentelor specifice vor avea loc prezentari de moda, workshop cu designeri, workshop cu comerciantii, lansari de noi produse, conferinte pe teme de interes, receptii;

ITP Expo se bucura de o ampla campanie de promovare atat la nivel national cat si in strainatate, prin transmiterea de invitatii comerciantilor, lanturilor de magazine, producatorilor, dar si designerilor, agentiilor si asociatiilor de profil din diverse tari.

Sursa: Comunicat

Rodarte for Opening Ceremony Fall/Winter 2011















Rodarte a lansat cea de-a doua colectie pentru retailer-ul Opening Ceremony. Un mix adorabil intre inspiratia scandinava si "an emancipated maid".

Foto: openingceremony.us

Tuesday 16 August 2011

Women...as they are

Pablo Picasso
Pierre August Renoir
Edvard Munch
Henri Robert
Eugene Speicher

Mel Ramos
Tom Wesselmann

Tuesday 9 August 2011

Press PLAY

Zilele trecute am primit un mail de la T-shirt Factory. Am rascolit putin site-ul lor si, dupa ce le-am zis ca sunt nebuna dupa tricourile cu mesaje si desene demente, I got mail!

Sincer, nu stiu cum s-au gandit la modelul asta, dar mi-am spus ca nu pot sa las lucrurile asa! L-am testat - and it really makes you press play!





Click to enlarge

Cei de la T-shirt Factory lucreaza cu tricouri de la Sol's si imprima desenul direct in tesatura. Cam asa...Ii gasesti aici si pe Facebook, destul de activi si marinimosi.

In doi ani de zile e prima oara cand (eu) apar pe blog, so don't be to harsh on me :)

Young-and-restless









Young and Restless

P.o.B: Singapore

D.o.B.: August 2010

Head: Ashburn Eng

ADN: Bold, cut-out, Asian inspired slim cut

Foto: Ftape

Thursday 4 August 2011

Glossy perspective

Foto: Ftape

Tuesday 2 August 2011

Vacanze by Laura Hincu

Daca din bube, mucegaiuri si noroi Arghezi dezvaluia frumuseti, Laura incearca prin matasuri fine si cusaturi invizibile sa-si impuna propria estetica a simplului. Si, de fapt, complexitatea ce se intrevede in liniile clare si piesele uni.

Fusta maxi cu drapaje ce se aseamana sirei spinarii este, no doubt, un must have.

Aici, colectia resort Vacanze LH a carei imagine este Albertina I.




Foto: Alex Gilmeanu

Monday 1 August 2011

Longer at back

Hermione de Paula
3.1 Philip Lim
Zero+Maria Cornejo

Am dezvoltat o fixatie pentru rochiile cu tivuri sau drapaje asimetrice. Au acel vibe cool fiindca dau impresia ca nu te-ai straduit sa arati impecabil...but you do!