Tuesday 26 July 2011

Edith by Stella McCartney


Ma uit de vreo doua zile la haina asta. Daca nu ar avea un pret prohibitiv, probabil ca as fi "inghesuit-o" in shopping bag.

So clean, so soft, so perfect...

P.S: cum se numeste afectiunea asta care te obliga sa te uiti in mijlocul verii la colectiile de iarna?

Foto: net-a-porter

Monday 25 July 2011

A cat eye

Miu Miu Fall 2011 Sunglasses Collection




And some online goodies, for the 40's sake...

Kerin Rose

RoopeVintage

Film noir inspiration...



De data asta, filmele noir au inspirat-o pe Miuccia Prada pentru noua campanie publicitara de toamna. Cu astfel de muze, precum Jane Greer, nu pot iesi decat piese spectaculoase.

Foto: doctormacro.com, fashionologie.com

Sunday 17 July 2011

Inspiration for fall

by Jagoda Piekarska

What you see it's (never) what you get! via Free People

We're in the army now
(T)Hat-close.

VPL via LaGarconne
Long story via Valentino HC

Androginy by Andrej Pejic

Foto: lagarconne, fashionologie, fashionising, style.com

Sunday 3 July 2011

Lanvin spring 2012 menswear collection

Preoti din perioada Inchizitiei? Cam la asta mi-a fugit gandul cand am vazut prima aparitie pe podiumul show-ului Lanvin. Men run faster, asa ca povestim deja despre colectia de primavara/vara 2012.

Lucas Ossendrijver, designerul din spatele Lanvin men, nu se desparte de culorile inchise, punctand pe alocuri cu tuse de galben si rosu, la fel ca si in colectia pentru toamna ce va urma. Look-ul propus de casa pariziana este in esenta utilitar, de unde si pantalonii scurti si tunicile din piele, jachetele largi si fermoarele ostentative. Mie imi place maleta neagra, cu guler rasucit, precum o esarfa. E o varianta foarte upgraded, (purtata) la o jacheta clasica de costum.

Cea mai mare parte a pieselor sunt uni, intr-o tinuta regasindu-se blocuri de culoare, o tendinta importanta chiar din vara asta. Ideea a fost de a construi siluete mult mai masculine, sustine Ossendrijver, ajungand la estetica unor uniforme militare urbane. Am "pacatuit" cand am zis Inchizitie, dar nu eram departe scrutand sobrietatea.







"We don’t actually sell suits, we sell jackets and pants as separates. They’re never the same fabric, color or texture. Head to toe, one suit… I think it’s so boring."

Lucas Ossendrijver, Lanvin

Foto: Yannis Vlamos for style.com

Saturday 2 July 2011

Cut it out

Call me crazy but these are awesome! I would wear them at the office for everyone to ask me, of course, if they're comfy!